Historie

Grand Café De Drie Heeren is een uniek café restaurant in het centrum van Pijnacker. De verborgen ligging achter het smeedijzeren hek heeft belangrijke voordelen. Ons pand kent ook een bijzondere historie. In de jaren ’30 tot ’80 bezochten veel kleuters de in dit gebouw door de nonnen geleide bewaarschool. De vele hoge ramen en het hoge plafond herinneren nog aan die tijd.

“Door de industrieel ogende inrichting met warme kleurstelling, voelen onze gasten zich direct thuis”

Na een grondige verbouwing konden wij eind 2013 de deuren van Grand Café De Drie Heeren openen. Wij krijgen vaak van onze gasten terug dat ze zich erg thuis voelden in de industrieel ogende inrichting met warme kleurstelling en de gastvrijheid van het team van De Drie Heeren. Een mooi compliment toch?!

Bar, lounge en diner

Ook de inrichting van De Drie Heeren is erop gericht om het onze gasten naar de zin te maken. Centraal in de ruimte bevindt zich de grote bar. Daaromheen bevinden zich gezellige hoge zitjes met krukken, comfortabele fauteuils en loungebanken. Daartussen staan de grote en kleine tafels om comfortabel te kunnen dineren.

Geniet in alle rust

Ons sfeervolle Grand Café beschikt over een ruim, intiem gelegen buitenterras (300 m2). De ligging van het terras is beschut en de inrichting is zeer kindvriendelijk. Geniet samen in alle rust op een heerlijke loungebank van de zon terwijl de kinderen spelen in de zandbak, op de trampoline of wipkip. Onze bediening zorgt dat het u aan niets ontbreekt bij een bezoekje aan ons gezellige terras.

Feestje vieren in de zon?

Uiteraard kunt u ook van ons terras gebruik maken bij een feestje; het terras is eventueel los of in combinatie met de kleine zaal van ons partycentrum af te huren. De aanwezige bartafels, comfortabele stoelen en loungebanken maken het terras voor iedere gelegenheid de ideale, zonnige feestlocatie. Ook is het terras bij uitstek geschikt voor het organiseren van een gezellige BBQ samen met familie of vrienden.

De Drie Heeren: een compleet Partycentrum

Het partycentrum beschikt over verschillende zalen die samen of afzonderlijke van elkaar kunnen worden ingezet voor vrijwel ieder type feest. Het terras maakt hierbij het partycentrum van Grand Café De Drie Heeren compleet en daarmee tot de ideale accommodatie voor zowel grote als kleine feesten, maar ook zakelijke bijeenkomsten in Pijnacker-Nootdorp of omgeving.