• 21 mei -

   14:00 uur

  Bier & spijs proeverij

  Voor alle bierliefhebbers organiseert De Drie Heeren op zondag 21 mei een bierproeverij.
  WAT KRIJGT U DEZE MIDDAG:
  - een pils bij binnenkomst;
  - vervolgens 7 proefglazen van door ons geselecteerde bieren;
  - bijbehorende spijzen;
  - een speciaal bier naar keuze als afsluiting.
  De middag start om 14.00 uur en duurt tot omstreeks 18.00 uur. De prijs voor dit middagje genieten: € 40,00 per persoon. Reserveren kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl of een app via 06-23321479.

 • Zaterdag 13 mei -

   13:00 uur

  Lente Bockentocht

  Zaterdag 13 mei gaat De Koperen Kat 4 dorpen ene steden met elkaar verbinden tijdens de 4e Lente Fietsbockentocht die langs 6 Leuke Horecalocaties gaat in de regio tw.: Brasserie De Schie in Rotterdam, De Drie Heeren in Pijnacker, Restaurant Buytenhout in Nootdorp, Café Huug, Restaurant Pavarotti en de meest muzikale Brouwerij van Nederland; De Koperen Kat allen in Delft. Kaarten kosten 40,= p/st. in de voorverkoop en 45,= op de dag zelf en die geven recht op een hapje en drankje in elk van de 6 locaties om daarna weer de weg te vervolgen naar de volgende. Na inleveren van een volle stempelkaart krijgen de deelnemers nog een leuk aandenken mee naar huis. Tickets zijn verkrijgbaar via: : https://www.ticketkantoor.nl/shop/DKK-4deLente of via de QR-code op de poster en die kunnen op een vd 6 locaties worden geruild tegen een stempelkaart.

 • 23 maart -

   20:00 uur

  Koppel klaverjassen

  Een keer per maand op donderdag gaan we koppel klaverjassen. Zoals altijd starten we om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur inschrijven. De volgende data staan gepland: donderdag 23 maart, 20 april en 25 mei.

 • 1 april 2023 -

   22:00 uur

  Mega Disco Party

  Zaterdag 1 april staat de volgende Mega Disco Party i.s.m. Disco Galaxy gepland. Kaarten zijn online verkrijgbaar via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer / songwriters op het podium.

Wat De Drie Heeren organiseren

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Iedere woensdag

Soos de Poortwachters
Kaarten en gezelligheid 55+
Aanvang 15:30 uur

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20:00 uur