• 4 maart 2023 -

   22:00 uur

  Live muziek: Creedence Clearwater Survival

  Een bandnaam voor deze tributeformatie was gauw gevonden: een avondje Creedence-repertoire vertolken is een ware aanslag op stembanden, snaren en drumvellen; een heuse survivaltocht door het illustere repertoire van de alom geroemde jaren 60/70 formatie.
  Creedence Clearwater Survival is een echte rockformatie die de songs zo puur en direct mogelijk overbrengen. Meezingen is onvermijdelijk en stilstaan onmogelijk.
  Alle klassiekers gespeeld door een band die in klank nauwelijks onderdoet voor het origineel levert een muzikale happening op die je rock ‘n’ roll-hart sneller doet slaan.
  Koop je kaartje online via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

 • 28 januari -

   22:00 uur

  Mega Disco Party

  Ook in 2023 gaan we door met onze Mega Disco Party in samenwerking met Disco Galaxy. Koop je kaartje online via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

 • 25 + 26 december open -

   15:30 uur

  Kerst 2022

  Wij zijn beide kerstdagen geopend van 15.30 uur.
  Ons kerstmenu a € 47,50 per persoon:
  Amuse
  ***
  Ossenstaartsoep / Carpaccio / Viscocktail / Bieten carpaccio
  ***
  Biefstuk / Sate van kippendij / Bospaddenstoelen truffel ravioli / Zalmfilet / Varkenshaas
  ***
  Kerstdessert

 • 1 t/m 17 januari -

   00:00 uur

  Gesloten wegens vakantie

  Wegens een vakantie zijn wij gesloten van 1 januari t/m 17 januari.

 • 2 t/m 4 december -

   12:00 uur

  Brouwerij Moersleutel weekend

  In December is Brouwerij De Moersleutel de ABT brouwer van de maand. Tijdens dit weekend hebben we 5 bieren van De Moersleutel beschikbaar van de tap waaronder 1 speciale voor de ABT cafe’s.
  Brouwerij De Moersleutel is heer en meester in het maken van bieren met diepgang en een complex karakter, maar die vooral ontzettend goed smaken. Bij brouwerij De Moersleutel begint het bij smaken waar andere brouwerijen zich niet aan wagen.

 • 11 februari 2023 -

   12:00 uur

  Bierfestival

  Alweer ons 4e bierfestival en we gaan er weer iets moois van maken. Lokale, kleine en grotere brouwerijen presenteren hun bieren. Ook hebben we een barrel aged bar. Naast bier ook lekker eten en fijne muziek. Kaarten zijn online verkrijgbaar via: grandcafededrieheerentickets.eventgoose.com

 • 15 december -

   20:00 uur

  Koppel klaverjassen

  We gaan weer klaverjassen! Maandelijks op donderdag, aanvang 20.00 uur, inschrijven om 19.45 uur.

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer / songwriters op het podium.

Wat De Drie Heeren organiseren

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Iedere woensdag

Soos de Poortwachters
Biljarten, kaarten en gezelligheid 55+
Aanvang 15:30 uur

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20:00 uur