• Woensdag 24 januari -

   20:00 uur

  Pubquiz

  Na het succes van de vorige pubquiz en thema quizzen gaan we ook in 2024 door met elke maand een pubquiz of themaquiz. Woensdag 24 januari organiseren we in samenwerking met IQuizzen weer een gezellige Pubquiz. Je team mag bestaan uit 2 tot 6 personen. Het inschrijfgeld is € 5,00 per persoon. Aanmelden kan via reservering@grandcafededrieheeren.nl.

 • 9 december 2023 -

   22:00 uur

  Mega Disco Party

  Ook in december nog een gezellige Mega Disco Party in samenwerking met Disco Galaxy.

 • 27 januari 2024 -

   22:00 uur

  A Tribute To Toto

  De Nederlandse tribute-band ´Tribute To TOTO - A Toto Live Experience´ brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse poppodia! Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke show vol met muzikale hoogtepunten! De band bestaat uit geschoolde muzikanten die, net zoals TOTO, alle muzikale grenzen opzoeken! Met iconische synthesizer-solo's, scheurend gitaarwerk en de typerende Porcaro-grooves, weet deze tribute je te verrassen met hun show. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren 80 en is na veertig jaar nog steeds ontzettend populair. Tribute to TOTO neemt je mee terug naar de jaren 80 en 90, waarbij ze elke fan en luisteraar zullen meenemen in het verhaal van een van de meest populaire bands ooit! Een echte ´Toto Live Experience´ met de Tribute to TOTO!

 • 31-12-23 t/m 19-1-24 -

   00:00 uur

  Gesloten in verband met vakantie

  In verband met vakantie zijn wij vanaf 31 december 2023 tot en met 19 januari 2024 gesloten.

 • 25 en 26 december -

   15:30 uur

  Kerstdagen

  Wij zijn beide dagen geopend met een heerlijk 3-gangen keuze menu a € 49,50 per persoon. Reserveren mag telefonisch via 015-2010431 of via de website. Bekijk hier ons Kerstmenu

 • Donderdag 21 december -

   20:00 uur

  Koppel Klaverjassen

  Donderdag 21 december aanstaande is de volgende koppel klaverjasavond. “De aanvangstijd is 20.00 uur en men wordt verzocht om 19.45 uur aanwezig te zijn in verband met het inschrijven. Er wordt gekaart om leuke en nuttige prijzen en het inschrijfgeld is € 10,- per koppel. Iedereen is weer van harte welkom”.

Tickets kopen

Wil je tickets kopen voor onze live muziekevenementen en Mega Disco Party’s?
Koop hier je tickets

Uitgaan in Pijnacker

Bij Grand Café De Drie Heeren is het goed toeven. Lekker bij praten na het winkelen of met een lekkere kop koffie wegzakken in onze fauteuils. Of om te feesten of te vergaderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Onze feestavonden met live bands en deejays zijn spectaculair. Regelmatig staan er bij ons bands of singer / songwriters op het podium.

Wat De Drie Heeren organiseren

Wij organiseren veel activiteiten. Op de agenda staan bijvoorbeeld: Een klaverjasdrive, discoavonden, bierproeverijen en live-muziek.

Check regelmatig onze agenda op de site, Facebook of in de Telstar / Eendracht.

Iedere woensdag

Soos de Poortwachters
Kaarten en gezelligheid 55+
Aanvang 15:30 uur

Iedere maand

Klaverjassen
Aanvang 20:00 uur