Horeca in gemeente Pijnacker-Nootdorp

Heeft u vragen of wenst u advies op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden.

Grand Café De Drie Heeren

Oostlaan 26, 2641 DL Pijnacker
Telefoon: 015 – 201 04 31
Email: info@grandcafededrieheeren.nl

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag 15:30 – 0:00 uur
Donderdag 15:30 – 0:00 uur
Vrijdag 14:00 – 01:00 uur
Zaterdag 14:00 – 01:00 uur
Zondag 15:30 – 22:00 uur

Om privacy redenen heeft Google Maps uw toestemming nodig om te worden geladen.
Akkoord

Hartje Pijnacker

Ons sfeervolle Grand Café en Partycentrum ligt in het centrum van Pijnacker (Zuid-Holland). Met parkeergarage en winkelcentrum Ackershof voor de deur. Ideaal om na het shoppen te borrelen en vrienden en bekenden te ontmoeten of een mooi feest te organiseren. De parkeergarage is 24 uur per dag uit te rijden, bovendien stopt bus 55 voor de deur en is het RandstadRail-station Pijnacker Centrum slechts enkele minuten lopen.

Café restaurant met terras

Het smeedijzeren hek op de Oostlaan 26 geeft toegang tot Grand Café De Drie Heeren. Via deze poort komt u bij de entree van ons veelzijdige café restaurant. Bij mooi weer kunt u aangenaam vertoeven op ons intieme buitenterras.

Centraal in Oostland

Grand Café en Partycentrum De Drie Heeren is centraal gelegen nabij Nootdorp, Delfgauw en Delft. Maar ook goed bereikbaar vanuit Lansingerland, Zoetermeer en Den Haag. Pijnacker heeft de allure van een middelgrote stad. In het hart van Oostland.