Grand Café De Drie Heeren in Pijnacker (Zuid-Holland) is het partycentrum om een verjaardag, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest te vieren. Wij zorgen voor een gezellig feest in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk buffet of een BBQ. Het partycentrum is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer.

Grote en kleine zalen beschikbaar

Het partycentrum van De Drie Heeren beschikt over meerdere zalen die zowel gezamenlijk als afzonderlijk van elkaar kunnen worden ingezet. Alle zalen hebben een eigen bar, professionele beeld- en geluidapparatuur en kunnen dus voor zowel feesten als zakelijke bijeenkomsten worden gebruikt.

Ook een ruim, intiem gelegen buitenterras

Het partycentrum beschikt ook over een ruim buitenterras. Het intiem gelegen en kindvriendelijke terras is ingericht met mooie loungebanken, bartafels en comfortabele stoelen. Het terras is eventueel los of in combinatie met de kleine zaal van ons partycentrum af te huren en dat maakt ons partycentrum ook bij lekker weer bij uitstek geschikt voor uw feest of bijeenkomst.

Feest met heerlijk eten

De koks van het partycentrum van De Drie Heeren presenteren u graag een heerlijk lopend buffet of bijvoorbeeld een BBQ op de intieme binnenplaats. Wij kunnen voor diners, recepties, proeverijen en presentaties op basis van uw wensen een passend menu aanbieden.

Dans op de muziek van een band of DJ

Een leuk coverbandje of een dans en disco feest? Het partycentrum van Grand Café De Drie Heeren is er helemaal klaar voor. We hebben goede geluidsinstallaties klaar staan voor de band die u zelf kiest of bijvoorbeeld één van onze huis DJ’s. Zin in een themafeest? We denken graag met u mee om het feest in de gekozen stijl tot een succes te maken.

Voor een goede band werk wij samen met evenemento.nl

Bij Evenemento heb je een ruim aanbod van bands, artiesten en ander entertainment.

Verschillende arrangementen

Voor elk feest bieden we een passend arrangement; van een kleine bedrijfsborrel tot groot themafeest. Zelf andere ideeën? Laat het ons weten en we helpen bij het organiseren van het feest zoals u het voor ogen heeft. Interesse? Neem dan contact met ons op en / of kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken.