Zoek je een bijzonder biertje?

Bij De Drie Heeren zit je goed! Met 20 speciale bieren op tap en 100 in fles, is er altijd wel iets dat bij je past. Geniet ook van het eigen De Drie Heerenbiertje, gebrouwen door lokale bierbrouwerij Eigenwijs. Bier matchen met eten is trouwens ook razend populair. Met bier valt er ontzettend veel te proberen en te proeven. We schenken de lekkerste bieren, die je kan combineren met eten.

Vaste bieren van de tap: Hertog Jan pils, Hertog Jan 0%, Leffe Blond, Tripel Karmeliet, Pauwel Kwak en HJ seizoensbier.

Delirium wisseltap: Altijd twee bieren van Delirium.

Texelse wisseltap: Standaard de Skuumkoppe en een seizoensbier.

Alliantie van Biertapperijen wisseltap: Elke maand een brouwer van de maand met een uniek bier.

Wisseltaps: constant wisselende bieren van o.a. Het Uiltje, Jopen, Muifel, Kompaan, ‘t IJ, Van de Streek, Schelde brouwerij, Omer vander Ghinste, De Halve Maan, Het Nest, Chimay, Het Anker, Wilderen, De Halve Maan, Lupulus en vele andere.

“Als bierliefhebber wil je dit niet missen!”

Marcel Soeterbroek: “Liefhebbers van speciale bieren uit heel Zuid-Holland weten ons te vinden, omdat wij een specifiek bier op het menu hebben staan. Uit Delft, Den Haag, Lansingerland en Zoetermeer komen mensen bij ons om bieren te proeven. Die mensen zien dat wij een bepaald bier op het menu hebben staan en komen daar speciaal voor langs. We zijn dan ook niet alleen het enige biercafé van Pijnacker, maar misschien wel van heel Zuid-Holland”.

“Een biertje proeven bij De Drie Heeren is een belevenis”

Een biertje proeven bij De Drie Heeren is een belevenis. Hedy Tuit: “We zijn geen feestcafé. Liever nemen we de tijd om onze gasten iets te vertellen over de bieren. Even een slokje proberen. En negen van de tien keer vinden ze het ook lekker en genieten ze van het verhaal en een bijpassend gerechtje.”

De vaste bierkaart telt bijna zestig bieren. Van Wit en Weizen tot Double IPA en Imperial Stout. Uit verschillende landen. En we hebben eigen huisbier. Meer dan het proberen waard.

Alcohol vrij bier

De Drie Heeren beschikt ook over een steeds ruimer aanbod in alcohol vrije bieren. Met het drinken van alcohol vrij bier krijg je vrijwel geen alcohol en ook minder calorieën binnen. Het is ook een veiligere keuze als je nog moet autorijden, fietsen of als je zwanger bent. Een keer geen alcohol? Probeer eens een alcohol vrij biertje!

Alliantie van bier tapperijen

Welkom bij een alliantie-van-bier-tapperijen café! Als 35 jaar speelt deze groep van bijzondere biercafé’s een toonaangevende rol in het speciaalbierlandschap. De ambitie van de Alliantie is niet om de grootste vereniging van Nederland te zijn. Wat we wel willen zijn is een huiskamer voor de bierliefhebber, met een uitgekiend aanbod, een constante goede service en een verhelderend advies aan u: de bierliefhebber. Vraag gerust meer informatie over de bieren van de Brouwerij van de maand.

High Beer

Leuk om cadeau te doen aan de bierliefhebbers of leuk voor jezelf: High Beer! U kunt met een gezelschap dagelijks bij De Drie Heeren terecht voor een gezellige middag of avond met het High Beer arrangement. Het arrangement bestaat uit vier of vijf door ons geselecteerde of zelf te selecteren speciaal bieren. Bij ieder speciaal biertje serveren wij een bijpassend hapje op tafel.

Reserveren voor de High beer kan telefonisch op 015 – 201 04 31.

Onderstaand de beschikbare arrangementen:

  • 4 verschillende bieren, bijpassende hapjes (€ 29,50 p/p)
  • 5 verschillende bieren, bijpassende hapjes (€ 35,50 p/p)